KONFIRMANTFOTOGRAFERING

INFORMASJON


VELKOMMEN TIL FOTOGRAFERING!

 

Nå er det ikke mange dagene til vi møtes. Her kommer litt informasjon om fotograferingen og svar på andre praktiske spørsmål som priser og bildeproduktene jeg tilbyr. Det er ønskelig at dere har lest gjennom alle punktene før vi møtes. 
 

OM FOTOGRAFERINGEN

Å ha for mange tilskuere når man skal fotograferes, kan ofte bli litt stressende. Derfor spør jeg som regel om konfirmanten foretrekker at vi to jobber uten halve slekta tilstede. Men hvis konfirmanten synes det er tryggere å ha en mamma eller pappa tilstede, så er det null problem. 

Jeg vil hjelpe konfirmanten hele veien med å fortelle hva hun eller han skal gjøre. Sammen finner vi ut av hva som føles naturlig og fint, og vi beveger oss litt fra sted til sted. 

 

 

+ FAMILIEFOTOGRAFERING
 

Hvis dere har bestilt familiefotografering i tillegg, så tar vi familiebildene aller først. Fotograferingen tar cirka femten til tjue minutter.

 

LOCATION: HVOR FOTOGRAFERER VI

Hvis vi ikke allerede har blitt enige om hvor vi skal ta bildene, så skal vi sammen finne ut av dette så snart som mulig. 

Jeg fotograferer alltid konfirmanten ute, hvis vi ikke har tilgang til en flott og spennende innelocation med godt lys (lys fra store vinduer). Det kan være fint å velge et sted som betyr noe ekstra for konfirmanten eller som gjør dere glade som familie. Jeg er gjerne behjelpelig med å velge sted. Tenk gjerne etter om det er by, hav eller natur som appellerer mest til dere.

Den beste location befinner seg i åpent landskap der det også er mulighet for å søke skygge hvis det er sterkt sollys ute.

 

VÆRFORBEHOLD

Jeg følger nøye med på værmeldingen når dagen nærmer seg. Hvis det skulle bli mye regn, torden, snøstorm eller lyn, finner vi oss en annen dag, eller vi blir enige om en annen location. 

 

ETTER FOTOGRAFERINGEN

I etterkant sender jeg dere et bildegalleri på mail. Jeg jobber så fort som mulig med å få ferdig galleriet deres, men jeg kan ikke garantere hvor mange dager det vil ta. I galleriet finner dere de beste, utvalgte bildene i liten størrelse med vannmerke. Disse bildene er kun visningsfiler og skal ikke kopieres eller publiseres. I galleriet kan dere merke deres favoritter med et hjerte, og sende deres favorittliste direkte til meg.

De ferdige digitale bildene leveres høyoppløselige, det vil si at dere kan printe bildene i store størrelser. Det er kun ved printing gjennom meg, at jeg kan garantere for kvaliteten på printen.

 

FAKTURA
Når dere har mottatt bildegalleriet vil jeg også sende dere faktura for fotograferingen. Dette er betaling for selve fotograferingen og for de to digitale bildene som er inkludert i prisen. Ny faktura blir tilsendt når dere har valgt ut eventuelle bildeprodukter eller digitale bilder.

 

PRISER

FOTOGRAFERINGSPRIS: 3200,-
Inkluderer 2 digitale bilder, fotografering på location, lett redigering. 
 

  • Kort familiefoto koster 1700,-
  • Tillegg helg/helligdag koster 500,-
  • Oslo: Kunde dekker alle reiser utenfor sone 1

 

 

BILDEPRODUKTER

Tenk gjerne på hva dere ønsker å sitte igjen med av bilder etter fotograferingen. Digitale familiebilder på en datamaskin, skaper mindre glede enn bilder i fysisk format. Ønsker dere å ha bilder på veggen eller i et album? 

Jeg tilbyr forskjellige bildeprodukter som album, printforstørrelser, touchrammer og takkekort. Til fotograferingen vår tar jeg med meg noen av produktene slik at dere kan få se. 

Ta gjerne en kikk på bildeproduktene mine og prisene: BILDEPRODUKTER - PRISER

 

Har dere andre spørsmål om fotograferingen, er det bare å sende meg en mail:

KONTAKT MEG

 


VI SEES!