FAMILIEFOTOGRAFERING

MIN FAMILIE - INFORMASJONVELKOMMEN TIL FOTOGRAFERING!

 

Nå er det ikke så mange dager igjen til vi møtes til fotografering. Det gleder jeg meg veldig til. La fotograferingen bli et pusterom for dere som en familie - et øyeblikk der dere er sammen, der dere ser hverandre og har det fint sammen. 

Jeg er klar for å møte dere til fotografering.

OM FOTOGRAFERINGEN

Jeg setter av cirka en time til fotograferinga, men hvis alle er glade og fornøyde og vi har det moro sammen, er jeg fleksibel på tida. 

Jeg tar forskjellige bildeoppsett, alt ettersom hvor mange dere er og hvem dere er. 

For eksempel:

  • Hele familien.
  • Portrett av søsken sammen
  • Portrett av de yngste barna
  • Bestemor med barnebarn 
  • Portrett av bestemor 

 

Location: Jeg tar alltid familiebilder ute. Det kan være fint å velge et sted som betyr noe for dere og som gjør dere glade som familie. Jeg kan også være behjelpelig med å velge sted. Tenk gjerne etter om det er by, hav eller natur som appellerer mest til dere.


Rekvisitter: Dere kan ta med et teppe/skinn som dere kan sitte på, men dette er intet krav.
Hvis det er noen leker eller andre ting som er viktige for dere, så kan jeg ta noen bilder med disse. Men i utgangspunktet foretrekker jeg å fotografere med så lite ekstra "stæsj" som mulig. Dere er fine nok som dere er!


Valg av klær til store og små: Dere kan godt tenke på klær som passer sammen i farger, men ikke kle dere for likt. Dere er jo alle unike, og det vil jeg bildene skal vise. Det er fint om alle har på seg noe de føler seg vel i. På vinteren er det lurt å tenke ull og lag på lag. Strikkegensere er alltid en slager. Ta med varm jakke!

Unngå klær med skrift og logoer.
 

Mat/Snacks: Selv om det er hyggelig å ha med noe å spise på, foreslår jeg at spising skjer før og etter fotograferingen. Barn og voksne uten smuler i ansiktet er en fest å fotografere!

 

Værforbehold:  Jeg følger nøye med på værmeldingen når dagen nærmer seg. Hvis det skulle bli regn, torden, snøstorm eller lyn, finner vi oss en annen dag!  

 

Ta med papir til snørrete neser!

INKLUDERT I PRISEN

Fotograferingsprisen inkluderer fotografering, planlegging, lett redigering og tre digitale bildefiler. 

Pris: 5000,- inkl. moms

 

TILLEGGSPRISER:

  • Tillegg helg/helligdag            500,-
  • Oslo: Kunde dekker alle reiser utenfor sone 1

 

ETTER FOTOGRAFERINGEN

I etterkant sender jeg dere et bildegalleri på mail. Der finner dere de beste, utvalgte bildene i liten størrelse med vannmerke. I galleriet kan dere merke deres favoritter med et hjerte, og sende deres favorittliste direkte til meg.

De ferdige digitale bildene leveres høyoppløselige, det vil si at dere kan printe bildene i store størrelser. Det er kun ved printing gjennom meg, at jeg kan garantere for kvaliteten på printen.

 

BILDEPRODUKTER

Tenk gjerne på hva dere ønsker å sitte igjen med av bilder etter fotograferingen. Digitale familiebilder på en datamaskin, skaper mindre glede enn bilder i fysisk format. Ønsker dere å ha bilder på veggen eller i et album? 

Jeg tilbyr forskjellige bildeprodukter som album, forstørrelser, touchrammer og takkekort. Til fotograferingen vår tar jeg med meg noen av produktene slik at dere kan få se. 

 

BILDEPRODUKTER - PRISER


Har dere andre spørsmål om fotograferingen, er det bare å sende meg en mail:

KONTAKT MEG