FAMILIEFOTOGRAFERING

MIN FAMILIE - INFORMASJON


VELKOMMEN TIL FOTOGRAFERING!

 

"Jeg innser at vi har det bedre enn jeg trodde".

Sa en mamma. Hun så på bildene jeg hadde tatt av henne, mannen og barna. 

Den uventede kjærligheten i ei lita barnehånd. Det flørtende blikket mannen møtte henne med. Latteren som ljomet utover landskapet. Hennes lille flokk. 

Fotograferinga ble et pusterom og en viktig påminnelse om at kjærligheten fortsatt blomstret – den var bare blitt litt vanskelig å få øye på i en travel hverdag.

 

Sammen får vi dette til! 
Jeg er klar for å møte dere til fotografering.


OM FOTOGRAFERINGEN

Jeg setter av cirka en time til fotograferinga, men hvis alle er glade og fornøyde og vi har det moro sammen, er jeg fleksibel på tida. 

Jeg tar følgende bilder:

  • Hele familien.
  • Mamma med barn.
  • Pappa med barn.
  • Parbilder av foreldrene.
  • Portrett av søsken sammen.
  • Portrett av barna hver for seg. 

 

 

Å FOTOGRAFERE BARN 

De minste barna (fra null til cirka seks år), regisserer jeg minst mulig. Barn som hele tiden skal bli fortalt hvor de skal se og hvordan de skal oppføre seg, blir tilslutt stressa, utålmodige og sure. Jeg lover! Hvis både fotograf og foreldre står over barnet og kommanderer det til å smile og se hit og dit, blir dessverre fotograferingen ingen god opplevelse for barnet.

Jeg tenker at jeg er litt sjef og barnet er litt sjef. Og på fotograferingsdagen tar jeg på meg joggesko og er klare for å følge barnet deres. Ofte kan jeg regissere foreldrene rundt barnet slik at barnet gjør som det vil, mens foreldrene skaper bildet sammen med meg. 

 

Location: Jeg tar alltid familiebilder ute. Det kan være fint å velge et sted som betyr noe for dere og som gjør dere glade som familie. Jeg kan også være behjelpelig med å velge sted. Tenk gjerne etter om det er by, hav eller natur som appellerer mest til dere.


Rekvisitter: Ta med et teppe/skinn som dere kan sitte på.
Hvis det er noen leker eller andre ting som er viktige for dere, så kan jeg ta noen bilder med disse. Men i utgangspunktet foretrekker jeg å fotografere med så lite ekstra "stæsj" som mulig. Dere er fine nok som dere er!


Valg av klær til store og små: Dere kan godt tenke på klær som passer sammen i farger, men ikke kle dere for likt. Dere er jo alle unike, og det vil jeg bildene skal vise. Det er fint om alle har på seg noe de føler seg vel i. Og hvis barna skulle falle og skitne seg til - null problem! Da blir de skitne strømpebuksene en del av deres historie fra denne dagen. På vinteren er det lurt å tenke ull og lag på lag. Strikkegensere er alltid en slager.

Unngå klær med skrift og logoer.
 

Mat/Snacks: Selv om det er hyggelig å ha med noe å spise på, foreslår jeg at spising skjer før og etter fotograferingen. Barn og voksne uten smuler i ansiktet er en fest å fotografere!

 

Værforbehold:  Jeg følger nøye med på værmeldingen når dagen nærmer seg. Hvis det skulle bli regn, torden, snøstorm eller lyn, finner vi oss en annen dag!  

 

Ta med papir til snørrete neser!

INKLUDERT I PRISEN

Fotograferingsprisen inkluderer fotografering, planlegging, lett redigering og tre digitale bildefiler. 

Pris: 5000,- inkl. moms

 

TILLEGGSPRISER:

  • Tillegg helg/helligdag            500,-
  • Oslo: Kunde dekker alle reiser utenfor sone 1

 

ETTER FOTOGRAFERINGEN

I etterkant sender jeg dere et bildegalleri på mail. Der finner dere de beste, utvalgte bildene i liten størrelse med vannmerke. I galleriet kan dere merke deres favoritter med et hjerte, og sende deres favorittliste direkte til meg.

De ferdige digitale bildene leveres høyoppløselige, det vil si at dere kan printe bildene i store størrelser. Det er kun ved printing gjennom meg, at jeg kan garantere for kvaliteten på printen.

 

BILDEPRODUKTER

Tenk gjerne på hva dere ønsker å sitte igjen med av bilder etter fotograferingen. Digitale familiebilder på en datamaskin, skaper mindre glede enn bilder i fysisk format. Ønsker dere å ha bilder på veggen eller i et album? 

Jeg tilbyr forskjellige bildeprodukter som album, forstørrelser, touchrammer og takkekort. Til fotograferingen vår tar jeg med meg noen av produktene slik at dere kan få se. 

 

BILDEPRODUKTER - PRISER

Har dere andre spørsmål om fotograferingen, er det bare å sende meg en mail:

KONTAKT MEG

 

Vi sees!

 

Alt godt, Kristin Aafløy Opdan

Mob: 99 25 18 52

 

SE FLERE BILDER HER