GJENNOM VINDU

VI HOLDER MOTET OPPE


Dette tilbudet varer kun til 13.april!

KUN FÅ PLASSER

 

Vi lever livene våre inne i husene våre i disse dager. Noen av oss takler det helt fint, andre synes det er nesten uutholdelig. Men uansett så er dette spesielle dager for oss alle. Såpass spesielle dager at det å ha bilder som forteller noe om denne tiden, kan være viktige bildeminner å ha.

Jeg bor i Stigenga Borettslag på Gamle Stovner og tilbyr nå en kort fotografering i nærområdet mitt. Jeg kommer til dere og fotograferer dere gjennom vinduene der du bor. Hvis du ikke bor i 1.etg. tar jeg en bildeserie av deg/dere rett utenfor huset deres.

 

 

Her er litt informasjon om fotograferingen:

Fotograferingen varer cirka 20 minutter.

 

Forberedelser: Før fotograferingen blir vi enige om hvor jeg skal møte opp, om det er gjennom vindu eller rett utenfor vi skal "møtes." Jeg sender dere en kontrakt dere skal skrive under på og returnere til meg.

 

Fotograferingsdagen: Jeg møter opp cirka ti minutter før oppsatt tid. Da ringer jeg dere slik at dere vet at jeg er utenfor huset deres.
Når jeg ankommer, tar jeg meg først en kikk rundt huset deres. Jeg kikker inn gjennom vinduer og vurderer hvor det er best å ta bildene. Jeg har med meg stige, slik at jeg kan klatre hvis det blir behov for det.

 

Selve fotograferingen: Jeg planlegger fotograferingen ut i fra hvem og hvor mange dere er, og sender dere en kjapp oversikt på mail slik at dere er litt forberedt. OBS: Det kan være smart å ha en myk klut tilgjengelig, slik at det er lett å tørke vekk fettflekker og merker på vinduene før og underveis i fotograferingen. 

 

Valg av klær til store og små: Dere må gjerne pynte dere litt, men det går helt fint å velge seg hverdagslige og komfortable klær. Unngå klær med skrift, logoer og store mønstre. 

 


Pris for fotografering: 950,- (Ett digitalt bilde er inkludert.)

 

Du får mulighet til å kjøpe flere bilder eller andre bildeprodukter i etterkant.

Se oversikt over priser her: BILDEPRODUKTER

 

 

"Gjennom vindu" er et spesialtilbud i disse pandemitider.

Her finner du informasjon og priser på fotograferinger med meg når livet igjen vender tilbake til det normale:

 

MIN FAMILIE - Portrettfotografering

MAGISK HVERDAG - DOKUMENTARISK FAMILIEFOTOGRAFERING

DET NYE BARNET

 

 

 

Alt godt,

Kristin Aafløy Opdan

 

[email protected]