Min familie | I skogen

June 16, 2020  •  Leave a Comment

En vakker ettermiddag. På tur ut i skogen sammen med mamma, pappa og sønn på tre år. En gutt med raske føtter og forkjærlighet for lange greiner som han kunne ta meg seg. For denne familien er skogen viktig og det var derfor ganske naturlig at dette ble stedet for vår familiefotografering. 

Familiefotografering med meg er mer enn oppstilte bilder. Hvis barna er ganske små, kan de fort gå lei hvis jeg skal regissere og mene for mye. Så da lar jeg barnet være litt sjef. Jeg tar på meg løpeskoene og blir med barnet ut på tur. Og mamma og pappa henger med. Det er da de genuine øyeblikkene oppstår, de øyeblikkene som sier noe om akkurat din familie. Og bildene vil fortelle akkurat deres historie. 

 

Bli med Mona, Tom og Andreas på skogstur!

 

 

Les mer om meg og familiefotografering her.

 


Comments

No comments posted.
Loading...