Det Nye Barnet | Torshovparken

January 22, 2020  •  Leave a Comment

Fem dager gammel.

Det nye, bittelille mennesket, så ny i verden at hun ennå ikke hadde fått et navn. Det føltes mest riktig å liste seg rundt i leiligheten og snakke med hviskestemme. Utenfor pøste regnet ned og det var en mørk januardag. Dermed fikk vi stemningsfulle bilder som fortalte historie som hvordan akkurat disse første dagene var.  

Selv om jeg også er mamma, så er det interessant å merke hvor fort jeg har glemt hvordan det er å ha en sånn liten en. Det er med stor ærbødighet og respekt jeg møter denne lille babyen: Har hun det bra? Føler hun seg trygg? Trenger hun mammaen sin? En pause?

Når jeg fotograferer babyer, er det babyen som er sjefen. 

 

"Bildene er fantastiske! 

Tusen takk for fin økt med fotografering på fredag! Du fikk oss til å slappe av og var utrolig flink med både baby og A. 

Også nydelige bilder av storebror. Imponerende hva du har fått til på en grå regnværsdag. Tusen takk! 

Vi kommer selvsagt til å anbefale deg videre til alle vi kan. "

Mamma Sigrun Feiring


LES MER OM NYFØDTFOTOGRAFERING HER.

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...