Det Nye Barnet | Slependen

January 09, 2020  •  Leave a Comment

Da jeg var hjemme i barselpermisjon, var det viktig for meg å ta bilder av vår baby og det nye livet. Allerede da var det tydelig for meg hvilke bilder jeg foretrakk: de naturlige, uposerte bildene der jenta mi bare var seg selv. Helst i mine eller pappaens armer. Det var slik jeg ville ha det. Og det er slike bilder jeg også tar nå i familier med et nyfødt barn. Jeg vil at familiene jeg besøker skal tenke på fotograferinga med lave skuldre og null stress. Og det ble denne opplevelsen. 


Alt var så rolig da jeg kom. Barna satt og spiste frokost i pysjen, babyen sov og foreldrene tok seg tid til en kopp kaffe. Vi lot babyen være sjefen under fotograferinga. Han sov når han ville og spiste når han ville og fikk kos når han ville. Sammen fikk vi et knippe bilder som forteller historien om denne familiens nye tilværelse.

 


Comments

No comments posted.
Loading...