"Jeg ga meg selv et løfte når jeg i sommer fylte 45..."

September 25, 2019  •  Leave a Comment

Nina Wester er et menneske som mange ser opp til: Klok, dyktig, kunnskapsrik, suksessfull. Jeg har hatt den æren av å få være skuespiller med henne som regissør for mange, mange år siden - og følelsen av at vi skapte noe sammen, samtidig som jeg hadde full tiltro til at hun ville styre skuta i havn, ja, den er ganske så unik. Jeg digger Nina Wester.

Hun har ikke alltid digga seg selv. Men nå er hun lei. Hun ville at jeg skulle ta bilder av henne som feiret henne, den hun er, alle årene hun har levd, feire den kroppen hun ikke alltid har vært like snill med. Jeg kunne ha fortsatt å si mye om denne tematikken, men Nina sier det aller best selv. Her er hennes ord om disse bildene og tankene hennes bak fotograferinga:

 

"jeg ga meg selv et løfte når jeg i sommer fylte 45. at jeg skulle slutte å tenke så dårlig om meg selv. slutte å tenke at jeg er for mye, at jeg er for lite, at jeg er for tykk, at jeg er for lite attraktiv, at jeg ikke er smart nok, dyktig nok, pen nok, feminin nok, sterk nok - men at jeg er akkurat nok og et deilig mysterium slik som jeg er. 

jeg har den siste tiden møtt et par fantastiske mennesker som har overrasket meg med å piske seg for å være for mye. det har gjort meg så trist fordi jeg ser at de er vidunderfolk. samtidig som det har avslørt hvor selvdestruktiv jeg selv er. når jeg tenker på hvor mange år jeg har brukt av mitt liv til å tenke ned meg selv, blir jeg forbanna. det må røykes ut av systemet en gang for alle. 

så da tenkte jeg at nå skal det tas noen fine bilder av meg som skal få henge på veggen og minne meg om at jeg er vidunderlig jeg også - og samtidig fortelle det til dere alle der ute fordi da forplikter det. jeg vet også at vi behøver hverandre til å løfte oss selv ut av mørke og forstå den positive kraften vi har i oss. den kan hjelpe oss å forandre destruktive krefter ikke bare i oss selv, men i verden. 

takk til fotograf Kristin Aafløy Opdan ville bli med på reisa. og til min lille datter Vilja som viser meg at nedarvede negative mønster kan snus."

 #45andwonderful

 

-Nina Wester-

 

 

Takk for tilliten!


Comments

No comments posted.
Loading...