Sommerjenta | Siste kapittel

August 11, 2019  •  Leave a Comment

Og så ble det sommer.

Snart er det gått et helt år siden jeg traff henne for første gang. Min nydelige nabojente. Høsten i fjor var så fargerik her, min første høst i dette huset, i dette nabolaget. Jeg trengte en modell, helst ei ung jente som bodde i nærheten. Og så fikk jeg melding fra denne jenta og moren hennes.

Høst, vinter og vår. Vi har fotografert alle årstidene. Og så ble det sommer og i begynnelsen av august møttes vi i den gylne timen: "Honningtimen", cirka en time før solnedgang. Det er da lyset skal være på sitt vakreste. Vi gikk ikke langt denne gangen, de første bildene tok vi rett utenfor mi egen inngangsdør. Nei, man trenger ikke å gå langt for å finne gull.  

Denne gangen ble også mammaen med på noen av bildene. Og her ser du vårt knippe av sommerbilder:

 

 

Se bildene fra de andre fotograferingene her:

HØSTJENTA

VINTERJENTA

VÅRJENTA


Comments

No comments posted.
Loading...