120 centimeter hår

November 04, 2019  •  Leave a Comment

-Hvorfor har du spart til så langt hår?

-Fordi jeg kunne.

 

Dette er en av de mer morsomme forespørslene jeg har fått i år. Å dokumentere 120 centimeter langt hår før det skulle klippes. For nå var det stopp. Det å ha så langt hår preger personligheten din. Håret blir en veldig stor del av deg, og det å klippe seg er ingen lett avgjørelse. For Vigdis ble det ganske lett. For et så langt hår veier mye. Du ser det på måten det beveger seg på, det er tungt. Så selv om det er vakkert så veier det ikke opp for nakke- og ryggplager.

 

Vi møttes ved vakre Nøklevann i hjertet av Oslo. Og det var utrolig moro, men samtidig ganske krevende. Noen ganger var det som om håret begravde Vigdis og tok helt overhånd. For hva er jenta og hva er hår? 

Nå er håret en halvmeter kortere etter et etterlengtet frisørbesøk. Så dette er minnene om det som var. Vigdis sitt lange hår.

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...