Farvel til 2018

January 01, 2019  •  4 Comments

Og så var 2018 historie. 

Hun sa ja. Jeg elsker at hun sier ja. Jeg elsker at hun genuint synes at dette er moro.
Jeg avsluttet mitt fotoår med å spørre nabojenta om hun ville være med meg ut i skogen og ta noen vinterlige bilder. Hun tok med seg pappaen og hunden Freia og så møttes vi ved Stovner bydels "Danseplassen".

Kulturminnesøk skriver følgende om stedet: 

Øverst i Stovnerbakken, der hvor lysløypa starter, ligger ei åpen slette som kalles Danseplassen. Her ble det tidligere arrangert dans og moro på lørdagskveldene. Stovner Vel sørget for dansegulv, og når det mørknet ble gulvet opplyst av parafinlamper. St. Hansaften 1945 ble det arrangert en stor fest her. Flere hundre mennesker møtte opp for å feire at krigen var over.

Vi er heldige som bor så nært marka, og denne fotograferinga har jeg forberedt lenge. Den røde kåpa fant jeg tidligere i høst på finn.no. Den er kjøpt med tanke på min unge modell og nettopp denne fotograferinga.

Dette er ikke første fotografering jeg gjør sammen med henne. Vi møttes for første gang i høst. Sjekk ut bildene fra vårt første, høstlige møte her.

Denne gangen var det vinter. Og det var minusgrader. Hun var så tålmodig, selv om hun var kald. Jeg ville at avslutningen på fotoåret skulle være magisk for meg og det var hun som hjalp meg med magien. 

 

Godt nytt år, til dere alle! Håper vi sees i 2019.

 

 


Comments

Therese(non-registered)
Helt fantastisk!!!❤️
June Helland(non-registered)
Vakreste Andrea
For noken utrulige vakre bilder, dyktig fotograf og magiske jenta
Torgrim Melhuus(non-registered)
Er selv fotograf og onkel til pappaen til Andrea. Fantastisk flotte bilder av ei like fantastisk flott jente du har tatt Veldig artig å se!
Turid Melhuus(non-registered)
Du og Andrea - mitt fine barnebarn - har funnet tonen, ingen tvil om det. Gjennom trygghet og kontakt har du, via kameraøyet, fanget hennes sårbarhet på en utrolig vakker og sart måte. Morro å følge dere
No comments posted.
Loading...