Magasinet Yderst: Bokpusheren

July 14, 2018  •  Leave a Comment

Dette er moren min. Kirsten Aafløy Opdan. Hun er ikke en teddybjørn til vanlig...

 

14.juni reiste jeg nordover for å dokumentere hennes siste dag som offisiell ansatt bibliotekar ved Sortland Bibliotek. Der har hun hatt sin arbeidsplass i 45 år. Det står det respekt av, og gjennom mitt arbeid med å dokumentere denne helt spesielle dagen, har jeg skjønt at mamma har inspirert og satt sine spor hos veldig mange mennesker. Det har vært veldig spesielt for meg å gjøre meg selv til en del av hennes bibliotekavslutning. Dette ble på mange måter min pensjonistgave til henne. Mine bilder, mine ord.

 

Selve saken står på trykk i Yderst nr. 6 / 2018 og den kan du lese her hvis du abonnerer: Magasinet Yderst

 

Her er noen flere bilder fra min dag som fotograf på mammas arbeidsplass:

Sjekk ut: Yderst

Takk til mamma!


Comments

No comments posted.
Loading...