Et enkelt, lite bryllup

June 08, 2018  •  Leave a Comment

Det er ikke så ofte jeg sier ja til å fotografere bryllup. Men i år har jeg fått noen henvendelser som jeg ikke har klart å si nei til. Og Siv og Espen var et slikt par.

De ville egentlig ikke ha fotograf. Det var et lite og intimt bryllup i Rådhuset, kun med forlovere, og de syntes det var litt stress å skulle møte og forholde seg til en fotograf også. De ville ha det enkelt. Men så ombestemte de seg og jeg fikk være sammen med dem en times tid før vielsen. En time som ble viet til å gi hverandre oppmerksomhet, til å se hverandre i øynene og til å være nære. Det ble en perfekt oppvarming til å gi hverandre sitt ja. 

 

Tusen takk for tilliten og tiden. Ønsker dere masse lykke til videre.


Comments

No comments posted.
Loading...