En danser i natten

February 19, 2018  •  1 Comment

Minusgrader. 

Snø.

Ingen medbrakte lyskilder.

Medbrakt danser.

Det ble en magisk kveld i Oslos sentrum. Endelig fikk jeg prøvd ut ideer jeg har gått med lenge. For Oslo sover aldri. Lysene skrus aldri av, og jeg har hatt lyst til å gjøre en portrettfotografering etter mørkets frembrudd, kun ved bruk av de lyskildene som er tent. Og det fikk jeg muligheten til nå, når en av Norges kuleste poppere sa ja til å bli med meg ut, Camilla Tellefsen. Det var aldri meningen å gjøre en dansefotografering. Kvelden handlet for det meste om hennes ansikt i møte med det eksisterende lyset. Og hun var fantastisk! 

Dette får jeg lyst til å gjøre flere ganger, for det var veldig inspirerende å møte byen på en litt annen måte. Her er et utvalg bilder fra fotograferinga:

 

Takk til danser Camilla Tellefsen.

 

 

 


Comments

Ann Kristin(non-registered)
Nydelig bilder av fantastiske Camilla. Ja til flere sånne bilder av både dansere og andre.
No comments posted.
Loading...