Variasjon over en skuespiller

November 16, 2018  •  Leave a Comment

Skuespilleren Magnus Aasheim. For en fryd å jobbe med!

Det er rart med det, men ofte synes jeg at skuespillere er en fryd. De er jo selvsagt dyktige på å ta regi, men mitt hjerte banker kanskje ekstra hardt for disse kunstnerne siden jeg har vært en av dem... Men uansett. Magnus. Vi møttes ved Barcode-rekka i Oslo. Der har jeg fotografert ofte og det er like spennende hver eneste gang. For der nede er det bygd så høyt og så tett at det er et helt eget værsystem som regjerer der. Vinden kommer fra alle retninger. Heldigvis er ikke den vinden det største problemet når jeg fotograferer kortklipte gutter. Så denne dagen var vinden bare et pust i nakken.

Det var castingbilder som sto på timeplanen, og det skulle han få. Jeg gir alltid skuespillerne mine mye å velge mellom. Og det betyr at jeg, i tillegg til castingbilder, alltid skaper store variasjoner i bildene. Vi må leke oss litt og også skape andre bilder. 

Dette er et lite utvalg av bildene Magnus valgte seg. Både helt streite castingbilder (som forhåpentligvis kommer til å gi han de jobbene han drømmer om!) og i tillegg noen litt mer lekne og kreative bilder:

 

 

 

Takk til Magnus Aasheim, sjekk ut:

Magnus på Instagram

Magnus på Facebook


Comments

No comments posted.
Loading...