Fire forsøk på å gjøre en forskjell | teater

February 08, 2017  •  Leave a Comment

"Fire nordmenn i et urolig afrikansk land. Fire ulike verdensbilder gir fire ulike meninger om hvordan de kan gjøre en forskjell. Optimisme og kynisme kolliderer, og engasjementet blir utfordret når en utrygg verden trenger seg på."

 

I dag, 9 februar, har teaterforestillingen "Fire forsøk på å gjøre en forskjell" premiere på Teater Innlandet på Hamar. Stykket er skrevet av Mikkel Bugge og er regissert av Gard Eidsvold.

Jeg har tatt forestillingsbildene og selv bak kameraet, var det en stor teateropplevelse. Ikke minst fordi det er en viktig tematikk, og selvsagt fordi Bugge har skrevet et bunnsolid manus. Det var en fest å få ta bildene av forestillinga og jeg ønsker hele gjengen tvi tvi på dagens premiere!

 

Medvirkende: Marit Synnøve Berg, Ester Grenersen, Tom Styve og Terje Ranes.

 

Mer informasjon om forestillinga finner du her.


Comments

No comments posted.
Loading...