Kunstnerfotografering i et oppussingsobjekt

January 30, 2017  •  Leave a Comment

For en gavepakke!

Å få tilgang til ei falleferdig mølle der det fortsatt lå eldgammelt korn. Det var møkkete og rotete og aldeles fantastisk! Jeg er nok ikke alene, som fotograf, å elske slike steder, nei. Og akkurat denne mølla kan det bli spennende å følge videre, for her skal nemlig en familie lage seg et hjem. Foreløpig er det bare et tomt skall, men for de som har evner så er det garantert store muligheter for å skape noe helt fantastisk. 

Uansett; teaterregissør, skuespiller og dukkespiller Yngvild Aspeli og jeg fikk lov å låne stedet i september. Det var portrettfotografering som sto på timeplanen. Tidligere har jeg fotografert et par forestillinger for Aspeli: Opera Opaque og Aske/Cendres og derfor var det spennende for meg å få tilbringe litt tid sammen med skaperen bak forestillingene, bli litt bedre kjent. 

Vi hadde det veldig moro der vi trasket gjennom tre falleferdige etasjer. Lyset og rommene endret seg hele tiden, og det ble en innmari inspirerende fotografering for fotografen.

 

Aspelis forestilling "Aske" har akkurat spilt for utsolgte hus under London Mimefestival. Og nå har hun satt kursen mot Norge igjen og skal blant annet spille på Nordlysfestivalen i Tromsø i begynnelsen av februar. Mer om henne kan du lese her.


Comments

No comments posted.
Loading...